Yrityksestämme

Hoidamme autosi kuntoon oli kyse sitten pienestä lommosta tai mittavammasta vauriosta. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo ja hoidamme kuntoon kaikki automerkit ja mallit. Meillä säilyy autosi tehdastakuu voimassa ja lisäksi annamme omalle työllemme kahden vuoden takuun.

Sijaitsemme Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Voit jättää autosi korjattavaksi, maalattavaksi myös esimerkiksi loman ajaksi. Me kuljetamme sinut mennen tullen lentokentälle, jolloin säästät myös pysäköinti- ja kuljetuskustannukset.

Vahinkotarkastukset

Suuren osan vahinkotarkastuksista pystymme tekemään kuvien perusteella, jos vaurio on laaja ja tarvitsemme lisäkuvia, niin varaamme asiakkaalle ajan vaurioanalyysiä varten. Vahinkotarkastukseen voi tulla myös ilman ajanvarausta aukioloaikoinamme. Vauriokuvien lähettäminen onnistuu 24h/vrk

Tarvittaessa tulemme paikan päälle ja suoritamme vahinkotarkastuksen vaikka kotipihassasi. 

Sijaisauto

Korjauksen ajaksi voit vuokrata kauttamme edullisen sijaisauton. Saat sen oman autosi tilalle tuodessasi autosi korjaukseen.  Liikennevahingon syyttömänä osapuolena sinulla on oikeus sijaisautoon oman autosi korjauksen ajaksi.

Jos sinulla on huoltoleasing-auto, korvaa syyllisen osapuolen vakuutusyhtiö vuokrauskustannuksista 100 % ja jos Sinulla on rahoitusleasing- tai oma auto, korvaa vakuutusyhtiö 94 % vuokrauskustannuksista. Ennen kuin syyllisen osapuolen vakuutusyhtiö voi sitoutua korvaamaan vuokrauskulut, tarvitsee se käyttötarveselvityksen siitä, että tarvitset autoa työssäsi.

Lasipalvelu

Tuulilasi ei ole pelkkä tuulensuoja, joka estää viiman ja loskan pääsemisen auton sisätiloihin, vaan se kuuluu osana auton kantavaan rakenteeseen. Siksi rikkinäinen tuulilasi pitää korjata tai vaihtaa ensi tilassa. Jos tuulilasissa on kolme tai useampi kiveniskemä, tai siinä on selkeä halkeama tai lasin reunasta kiveniskemään on alla viisi senttiä, pitää auton tuulilasi vaihtaa.

Startekilla me seuraamme tarkasti automallikohtaisia asennusohjeita ja vaihdamme tuulilasin jälkiä jättämättä. Varaa aikasi yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla numeroon 044 550 4030

Maalauspalvelu

Meiltä onnistuvat niin korjausmaalaukset kuin suuremmatkin kokonaisuudet. Moderni kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat virheettömän lopputuloksen. Korjausmaalaus tehdään laadukkailla ympäristöystävällisillä tuotteilla tarkasti oikealla värisävyllä, eikä palvelumme rajoitu pelkästään autoihin ja muihin ajoneuvoihin vaan maalaamme käytännössä mitä tahansa! Erikoisemmatkaan tilaustyöt eivät jää meiltä tekemättä.