Tuulilasin vaihto

Tuulilasi ei ole pelkkä tuulensuoja, joka estää viiman ja loskan pääsemisen auton sisätiloihin, vaan se kuuluu osana auton kantavaan rakenteeseen. Siksi rikkinäinen tuulilasi pitää korjata tai vaihtaa ensi tilassa. Jos tuulilasissa on kolme tai useampi kiveniskemä, tai siinä on selkeä halkeama tai lasin reunasta kiveniskemään on alla viisi senttiä, pitää auton tuulilasi vaihtaa.

Startekilla me seuraamme tarkasti automallikohtaisia asennusohjeita ja vaihdamme tuulilasin jälkiä jättämättä. Varaa aikasi yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla numeroon 044 550 4030

Auton tuulilasin vaihto pähkinänkuoressa

Auton tuulilasin vaihto alkaa auton suojaamisella, emme jätä jälkiä autoosi. Suojauksen jälkeen vanha vaurioitunut tuulilasi irrotetaan hellävaraisesti. Uusi tuulilasi asennetaan noudattaen automallikohtaisia asennusohjeita.

Uuden tuulilasin hinta vaihtelee tuulilasin mallin ja ominaisuuksien mukaan. Tuulilasin hintaan vaikuttaa erityisesti kamerat, lämmitys ja muu tuulilasiin mahdollisesti sisältyvä tekniikka. Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio!